Jouw sleutel in vastgoed

Immo Lynn

Na 7 jaar ervaring in de vastgoedsector in de regio in en rond Kampenhout, wilde Lynn haar grote droom waar maken en opende ze haar eigen vastgoedkantoor in september 2023. Ze is jong, gedreven en heeft een passie voor vastgoed.
Het kantoor is gevestigd in Kampenhout en is actief in alle omliggende gemeenten. Geboren en getogen in Kampenhout, kent Lynn de streek op haar duimpje.

IMMO LYNN is gespecialiseerd in residentieel vastgoed, waar u terecht kan voor zowel (ver)huur als (ver)koop van onroerende goederen. Uiteraard staan ze ook klaar om de klanten te helpen met commercieel vastgoed. Ook voor een gratis schatting bent u op het juiste adres bij IMMO LYNN!

Onze missie

IMMO LYNN biedt een persoonlijke, correcte en professionele aanpak aan al haar klanten. Elk dossier wordt van A tot Z behandeld; vanaf het kennismakingsgesprek tot en met het verlijden van de akte of het overhandigen van de sleutels.

Wilt u een onroerend goed (ver)huren of (ver)kopen? Zoek niet langer want u bent bij de juiste vastgoedmakelaar! IMMO LYNN begeleidt haar klanten van het begin tot het einde.

Ook voor schattingen kunt u terecht bij IMMO LYNN. Dankzij haar jarenlange ervaring in de vastgoedsector en de kennis van de regio, heeft zij een duidelijk beeld van de vastgoedmarkt.